Оздоровчо-реабілітаційний центр Марусич, Кривий Ріг

  • Автор записи:
  • Рубрика записи:Блог
  • Комментарии к записи:0 комментариев

З моменту відкриття оздоровчо-реабілітаційного центру «Марусич» тисячі мешканців регіону з проблемами опорно-рухового апарату вже скористалися можливістю покращити своє здоров’я та пройшли ефективне лікування із застосуванням передових методів терапії та великого набору оздоровчих процедур, включаючи озонотерапію.

В оздоровчо-реабілітаційному центрі «Марусич», оснащеному сучасним обладнанням, працює злагоджена команда професіоналів. Тут можна отримати кваліфіковану консультацію та допомогу мануального терапевта, реабілітолога, невролога, косметолога-дієтолога, трихолога, пройти якісну діагностику, зробити УЗД судин шиї, суглобів, внутрішніх органів та структур.
Усі лікарі – фахівці високої категорії, які у своїй роботі поряд із консервативними методами лікування застосовують і авторські методики терапії. Для досягнення та закріплення стійких результатів у лікуванні опорно-рухового апарату лікарями центру проводиться комплексне лікування, розроблене за індивідуальною програмою для кожного пацієнта.

Поряд з лікувальним масажем, мануальною терапією та корекцією, акупунктурою, лікувальною фізкультурою, фізіотерапією, введенням хондропротекторів (внутрішньосуглобових ін’єкцій), в центрі успішно застосовується і озонотерапія. Саме фахівці оздоровчо-реабілітаційного центру «Марусич» одними з перших у місті опанували цей унікальний, не медикаментозний метод лікування озоно-кисневою сумішшю. Процедури озонотерапії відрізняються високою ефективністю, доповнюють та посилюють методи традиційної медицини. Зазвичай, озонотерапія добре переноситься пацієнтами, а побічні ефекти практично відсутні.

Здоров’я людини великою мірою залежить стану кровоносних судин і складу крові, а введення озоно-кисневої суміші насичує кров киснем, якісно поліпшуючи її склад, посилює енергетичний обмін у тканинах.

Озон надає розширюючу дію на судини, особливо на капіляри, що забезпечує посилене надходження кисню та поживних речовин до органів та тканин. Тому озонотерапія ефективна при хворобах, пов’язаних з ураженням судин, порушенням кровообігу, ішемічною хворобою, склерозі судин мозку та нижніх кінцівок.

В організмі озон багатопланово діє на клітинному рівні, він вбиває віруси у вільному стані, створює умови для руйнування їх у клітинах та захищає здорові клітини від проникнення вірусів. Озонотерапія успішно застосовується при лікуванні небезпечних вірусних інфекцій, таких як герпес, оперізуючий лишай, папіломавірус, цитомегаловірус та інші. В дерматокосметології озонотерапія є незамінним методом корекції вугрової хвороби, озон здатний розгладжувати зморшки, зміцнювати волосся, допомагає в лікуванні псоріазу та целюліту.

Процедуру внутрішньовенного введення озоно-кисневої суміші, як і інші маніпуляції, проводить кваліфікований персонал центру. Для цього з вени пацієнта у стерильних умовах забирають 100-200 мл крові та змішують з озоно-кисневою сумішшю, склад якої контролює апарат за заздалегідь введеною програмою індивідуально для кожного пацієнта. Збагачена киснем кров внутрішньовенно крапельно вводиться пацієнтові. При цьому озон, вступаючи в реакцію з компонентами плазми та клітин крові, виявляє свій лікувальний ефект. Процедура абсолютно безболісна і триває лише близько 20 хвилин. Причому її успішно застосовують і для профілактики хвороб, омолодження організму, підвищення опірності агресивним факторам середовища і стресам.

З віком багато людей відчувають біль у хребті та суглобах, обмеженість рухів, утруднення при ходьбі. Озон має дивовижну здатність усувати запалення в суглобах і мінімізувати ушкодження, що спричиняються хронічними захворюваннями, такими як: артрити та артрози різної етіології; запущений бурсит; остеохондроз хребта; наслідки переломів та вивихів. Активний кисень сприяє регенерації хрящових тканин, зупиняє та знімає запальний процес у ураженому суглобі.

Навколосуглобове та внутрішньосуглобове введення озоно-кисневої суміші, за рахунок яскраво вираженої протизапальної та знеболювальної дії, позбавляють пацієнтів від болю, дозволяють їм вести активний спосіб життя.

Хвороби можуть накопичуватися роками, але не варто чекати, коли біль досягне максимальної точки і стане нестерпним. Слідкуйте за станом свого здоров’я і за перших симптомів захворювання звертайтеся до досвідчених фахівців. В оздоровчо-реабілітаційному центрі «Марусич» вам обов’язково допоможуть!

Місце розташування — пр. Гагаріна, 4-А (БЦ «Башта»), 5-й поверх, каб. 505. Тел.: 097-870-51-96, 097-481-42-23, 095-792-99-08.

Добавить комментарий